تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

قیمت واقعی برنج ایرانی اعلام شد + نرخ‌ها 

قیمت واقعی برنج ایرانی اعلام شد + نرخ‌ها  یک مسئول صنفی گفت: شلتوک هاشمی هر کیلو گرم بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بوده که با مراحل شالی‌کوبی اگر ۵۰ درصد برنج بدهد در نهایت نباید بیشتر از ۳۰۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 02
کد خبر: ۲۹۳۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴، نرخ برنج باز هم ۰.۴۱ کاهش یافت و قیمت این محصول در کانال ۱۰ دلار قرار دارد. این نرخ نسبت به یک ماه قبل ۳.۸۱ درصد کاهش یافته است.

این در حالی است که نه تنها نرخ برنج در ایران پایین نیامده است بلکه روند صعودی دارد.

علی قلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم کاران درباره وضعیت فروش برنج داخلی گفت: عمده برنج کشور در استان‌های شمالی یعنی گیلان، مازندران و گلستان تولید می‌شود. اگر برنج در بازار داخل گران است به بازی دلال‌ها در بازار این محصول پرمصرف برمی‌گردد.

وی افزود: آنها برنج را خریداری و انبار می‌کنند و در ادامه با مدیریت قطره چکانی کم‌کم نرخ آن را به سوی صعودی مدیریت کرده و سود کلانی به دست می‌آورند.

وی با بیان اینکه کشاورزان ۶۰ تا ۷۰ درصد محصولات خود را به شکل شلتوک به فروش رسانده‌اند، ادامه داد: تعداد کمی هم آن را تبدیل به برنج سفید کرده و با مبلغ بالاتری می‌فروشند. تعداد از برنج کاران هم محصولات را به فروش نرسانده‌اند و، چون شرایط نگهداری ندارند در نهایت ناگزیر هستند بعد از یک ماه آن را عرضه کنند. سوداگران بازار به این موضوع آگاه بوده و امروز خرید را حتی اگر عرضه شود متوقف کرده‌اند تا پس از عرضه از سوی تمام برنج کاران و شکسته شدن قیمت‌ها با افزایش عرضه تمام محصولات را در اختیار داشته باشند.

این مسئول صنفی تصریح کرد: این روز‌ها بسیاری از برنج کاران تماس می‌گیرند و اعلام می‌کنند برنج خود را عرضه می‌کنند، اما خریداری وجود ندارد در واقع ترفند دلال‌ها این است که یک ماه از خرید این محصول خودداری کنند تا تمام محصولات برای فروش عرضه شود.

ایمانی گفت: به طور قطع دلال اطلاع دارد که نگهداری برنج تا شب عید از توان کشاورز خارج است، زیرا نگهداری محصول به سرمایه سنگینی نیاز دارد.

وی با اشاره به قیمت‌ها در استان‌های شمالی اظهار کرد: در حال حاضر برنج فجر گلستان که معروف است هر کیلو گرم ۲۲۰ هزار تومان بوده و برنج هاشمی مازندران بین ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

مدیرعامل بنیاد ملی گندم کاران با اشاره به قیمت‌ها ادامه داد: شلتوک هاشمی هر کیلو گرم بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بوده که با مراحل شالی‌کوبی اگر ۵۰ درصد برنج بدهد در نهایت نباید بیشتر از ۳۰۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد؛ اما الان متأسفانه بیش از ۳۵۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

این مسئول صنفی عنوان کرد: کشاورز هم نسبت به نرخ‌های بالا در بازار رضایت نداشته و به دنبال سود معقول است؛ ولی دلال‌ها به دنبال سود‌های نامتعارف هستند./ همشهری 

کلمات کلیدی: برنج کالا قیمت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار